بازرگانی گلبال
خانه / بلال شیری صادراتی / معرفی ذرت و انواع آن

معرفی ذرت و انواع آن

معرفی ذرت و انواع آن

انواع ذرت را از نظر شکل ظاهر دانه ها و مصرف به چند دسته تقسیم می کنند.

ذرت دندان اسبی (dent corn)

ذرت دندان اسبی متداولترین ذرت دانه ای  و علوفه ای در سطح جهان است. این محصول از آن جهت دندان اسبی نامیده می شود که در فرایند خشک شدن دانه، نشاسته نرم بالای دانه منقبض شده و فرورفتگی ایجاد میشود که دانه ذرت را همانند دندان می سازد.

ذرت بلوری (کهربایی flint corn)

این گونه ذرت مقطع بلوری یا شیشه ای دارد. دانه های گرد  و طیف رنگ متنوعی دارد. دانه سخت می باشد و زودرس هستند. کارایی این گونه، از ذرت دندان اسبی کمتر  است و مصرف علوفه ای دارد.

 

ذرت آردی یا نشاسته ای(soft corn)

به این گونه ذرت به آن جهت ذرت نشاسته ای می گویند که درون دانه ی آن دارای نشاسته نرم است و در صنعت نشاسته سازی مورد استفاده قرر می گیرد.

ذرت شیرین (یا قندی swee corn)

این گونه ذرت فقط توسط انسان مصرف میشود. نسبت قند به نشاسته در آن زیادتر از سایر گونه هاست. دانه های این گونه کروی شکل بوده و هنگام رسیدن چروکیده می شود. هنگاهی که محصول تقریبا ۷۰% رطوبت خود را دارد آن را برداشت کرده و بصورت تازه (بلال) مصرف می شود.

ذرت بودادنی (پاپ کرن pop corn)

این گونه ذرت دارای بوته های با ارتفاع کوتاه می باشد و جزء ذرت های زودرس می باشد. دانه ها ریز بوده و با حرارت دادن حجیم می شوند. دانه ها هر چه مرغوبتر باشند هنگام حرارت حجیم تر می شوند.

ذرت غلاف دار(pad corn)

در این گونه ذرت هر دانه همانند گندم یک پوسته دارد و از گونه قدیمی ذرت می باشد که کشت تجاری ندارند.

ذرت مومی (waxy corn)

اینگونه ذرت سطح زیر کشت تجاری ندارد.

ذرت اپک-۲ (opaque-2)

همان ذرت دندان اسبی است که دارای ژن مغلوب O2 می باشد . از آنجا که یکی از مشکلات پروتئین ذرت کمبود دو اسید آمینه است این ذرت  را ((ذرت کیفیت دار پروتئینی )) می گویند.

پس از معرفی ذرت وشناخت انواع این محصول، لازم به ذکر است در کشور ما فقط نوع بلال و علوفه ای آن کشت و به فروش میرسد.

رای ثبت سفارش با کارشناسان فروش گلبال در تماس باشید.

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مهندس مصطفی گلزار
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120684204
کارشناس فروش: 09168163343
کارشناس فروش: 09173077153
پست الکترونیکی: golzar.n@gmail.com